Brian Korsgaard

Politiker og KV21 kandidat i Nordfyns Kommune

Personen

27. maj 2021

Hvem er Brian? 

Jeg er ved at nå en alder, hvor ens baggrund begynder at fylde en del når den skrives ned.

Derfor er det heller ikke alt der er med nedenfor, men det viser en del af min baggrund. 

Og er der noget du er mere nysgerrig på, så kontakt mig endelig.

Den korte historie:

Folkeskolen blev gennemført på den lokale folkeskole: Bedsted Skole - hvor jeg færdiggjorde 10. klasse.

Efter folkeskolen var jeg omkring Thisted Gymnasium, hvorfra jeg bliver samfunds-/sproglig student i 1992.

Jeg havde hurtig gjort op med mig selv at jeg ville aftjene min værnepligt. Så selvom jeg trak "fri-nummer", så meldte jeg mig selv og fik derfor en start ved Jydske Dragonregiment i Holstebro. Her startede jeg i august 1992. Oversergent Juhl mente jeg var befalingsmands materiale, så jeg bliver udtaget til sergentskole. Derfor starter jeg i oktober 1992 på Sergentskolen i Sønderborg. Og efter endt uddannelse der, var det retur til eget regiment og aftjene som værnepligtig befalingsmand. Så min militærkarriere slutter med hjemsendelse i juni 1994 fra JDR med graden af sergent.

Senere i 1994, flytter jeg teltpælene i Thy og rejser mod Odense. Det bliver til job ved Post Danmark (i dag Post Nord). Og i august 1995 starter jeg på Den Sociale Højskole i Odense og bliver færdig som socialrådgiver i juni 1998.

Jeg arbejder som socialrådgiver i knap 2 år, hvorefter jeg bliver tilbudt min første lederstilling indenfor dette fag. Jeg har siden været ansat i forskellige ledelsesfunktioner. 

Det er siden blevet til noget efteruddannelser, overvejende indenfor ledelse. Blandt andet en diplom i ledelse (færdiggjort i 2014) og er i 2020 påbegyndt en master uddannelse ved SDU (FMOL).

Se gerne yderligere detaljer på min LinkedIn profil.

---------------------------------------

Privat bruges en del tid med familien, hunden og så trænes der flere gange om ugen i et af de lokale træningscentre og på de nordfynske landeveje.

Derudover renoveres huset, der lyttes til musik af Pink Floyd, Roger Waters og de glade 80'er og så ses streames der gerne en god film eller serie.