Brian Korsgaard

Politiker i Nordfyns Kommune

Personen

6. april 2024

Hvem er Brian? 

Jeg er ved at nå en alder, hvor ens baggrund begynder at fylde en del når den skrives ned.

Derfor er det heller ikke alt der er med nedenfor, men det viser en del af min baggrund. 

Skulle der være noget du er mere nysgerrig på, så kontakt mig endelig.

Den korte historie:

Folkeskolen blev gennemført på den lokale folkeskole: Bedsted Skole - hvor jeg færdiggjorde 10. klasse.

Efter folkeskolen var jeg omkring Thisted Gymnasium, hvorfra jeg bliver samfunds-/sproglig student i 1992.

Jeg havde hurtig gjort op med mig selv at jeg ville aftjene min værnepligt. Så selvom jeg trak "fri-nummer", så meldte jeg mig selv og fik derfor en start ved Jydske Dragonregiment i Holstebro. Her startede jeg i august 1992. Oversergent Juhl mente jeg var befalingsmands materiale. Derfor startede jeg i oktober 1992 på Sergentskolen i Sønderborg. Derfra var det retur til eget regiment og aftjene som værnepligtig befalingsmand. Så min militærkarriere slutter med hjemsendelse i juni 1994 fra JDR med graden af sergent.

I sommeren 1994, flytter jeg fra Thy til Odense. Det bliver til job ved Post Danmark (i dag Post Nord). Og fra august 1995 blev jeg studerende på Den Sociale Højskole i Odense. Herfra bliver jeg færdiguddannet som socialrådgiver i juni 1998.

Jeg arbejder som socialrådgiver i ca. 1½ år, hvorefter jeg bliver tilbudt min første lederstilling. Ansættelser siden har været indenfor ledelse. 

Det er siden blevet til noget efteruddannelser, overvejende indenfor ledelse. Blandt andet færdiggjorde jeg Diplom i ledelse i 2014 på UCL. Senest har jeg i 2023 færdiggjort en Master i offentlig ledelse på Syddansk Universitet.

Se gerne yderligere detaljer på min LinkedIn profil.

---------------------------------------

Privat bruges en del tid med familien, hunden og så trænes der flere gange om ugen i et af de lokale træningscentre og på de nordfynske landeveje.

Derudover renoveres huset, der lyttes til musik af Pink Floyd, Roger Waters og de glade 80'er og så ses streames der gerne en god film eller serie.