Brian Korsgaard

Kommunalbestyrelsesmedlem i Nordfyns Kommune

Personen

22. juni 2018

Hvem er Brian? Ja her kan du læse lidt om her: 

- Født i Thy i august 1972.

- Gift med Lisbeth siden 2003,  sammen har vi to børn (født i henholdsvis 2003 og 2006) og foruden disse har Lisbeth et par herlige knægte (født i henholdsvis 1991 og 1996). 


Før alt dette med kone og børn, ja så er min historie som følger:

Folkeskolesiden til og med 10. klasse er gjort på den lokale kommunale folkeskole: Bedsted Skole

Efter denne er det gymnasiet der gennemføres - og dette på Thisted Gymnasium, 25 km. væk fra bopæl, så det var 3 år med tog frem og tilbage dagligt.
Det ender i en eksamen som samfunds-/sproglig pr. juni 1992.

Efter studenterfesterne havde lagt sig, hvor vi jo også fejrede EM i fodbold, stod den på militærtjeneste ved 

Jydske Dragonregiment

 fra august 1992. Det blev til lidt længere end de først planlagte 11 måneder, da oversergent Juul sendte undertegnede; Thy, til 

Sergensskolen i Sønderborg

. Derfra retur og agere som sergent, hvorefter jeg blev hjemsendt pr. juni 1994.


Så skulle der finde en uddannelse - og da jeg under militærtjenesten havde stiftet lidt bekendskab med Odense, så blev dette byen jeg valgte. Derfor flyttede jeg i august 1994 til en lille lejlighed på Rugårdsvej i Odense C. 

Arbejde forud for uddannelse blev ved etaten; Post Danmark i Dannebrogsgade - og fra sommeren 1995 blev jeg optaget på studiet ved Den Sociale Højskole i Odense. Efter denne eksamen i 1998 tager CV over med jobs indenfor denne branche, med overgang til ledelsesopgaver fra februar 2001 og har været i ledelsesfunktioner lige siden. 

Der har også været efteruddannelser samtidig med arbejde, senest afsluttende med diplom i ledelse i 2014. Se eventuelt mere på min LinkedIn profil.